Vodeći Android portal u regiji

Svijet Androida osnovan je 2011. godine, pokrenut od strane studenata uz početnu ideju bloga, koji je s vremenom prerastao u informativni portal s najnovijim informacijama za Android entuzijaste. Ovaj portal je jedinstven u Hrvatskoj jer je jedini specijaliziran za Android i kao takav nudi autorske članke i recenzije. Od malog studentskog projekta, Svijet Androida je danas vrlo posjećen portal sa ciljem postati vodeće sredstvo informiranja o ovoj popularnoj platformi. Facebook stranica, koja trenutno okuplja preko 5.000 fanova, je kanal podrške fanovima za probleme pri instalaciji igara, nadogradnji softvera i karakteristika uređaja.

Zašto baš Svijet Androida?

Svijet Androida okuplja rastuću zajednicu obožavatelja Androida koji mogu postati vaši kupci i korisnici. Aktualne teme poput najava, novosti, aplikacija, igara i tutoriala za Android platformu stvaraju jedinstveno mjesto za vašu promociju.

Trenutno bilježimo preko 30.000 posjeta mjesečno, oko 1.500 posjetitelja dnevno* zajamčeno zainteresiranih za Android platformu. Ako prodajete proizvode ili nudite usluge za ovu ciljanu publiku, Svijet Androida je portal za vas.
Portal bilježi mjesečni rast i bez značajnih ulaganja u marketing rapidno širi zajednicu ljubitelja Androida. Oglašivačima nudimo specifičnu populaciju zanimljivu oglašivačima proizvoda i usluga, s naglaskom na tehnologije.

*Izvor: Google Analytics; mjesec listopad

Ako ste zainteresirani za oglašavanje na portalu Svijet Androida, slobodno pošaljite upit putem dolje dostupne kontakt forme.

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Naziv tvrtke koju želite oglašavati (obavezno)

Vaš upit

captcha