Tko smo mi?

Svijet Androida je vaš vodič kroz Android vijesti, aplikacije i igre, recenzije i najave novih Android uređaja, savjete i tutorijale za početnike kao i “power” Android korisnike. Ukratko, na ovoj stranici možete pronaći sve vezano uz Android platformu.

Uredništvo portala

Redovni suradnici

Robert Vulić – Osnivač, glavni urednik

Mail     Facebook     Google+

Robert živi u Osijeku, te trenutno pohađa Poslovnu informatiku na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Mobiteli, a pogotovo Androidi su mu jača strana. No, nisu mu strani ni ekonomija ni računalstvo. Spreman je uvijek pomoći koliko god može.
Robert koristi Nexus S s Jelly Bean 4.2.2 CyanogenMod 10.1.

Antoni Ivanković – Viši urednik

Mail     Facebook     Twitter

Antoni živi u Splitu, a studira na FESB-u, smjer Računarstvo. U slobodno vrijeme se bavi sa svim i svačim, a među ostalim i novim tehnologijama i mobitelima…Kad i kad se zaigra i neka igrica a najdraži mu je NFS serijal. Od mobitela posjeduje Samsung Galaxy S II i još par drugih stvarčica.

Saša Fajković – Urednik, recenzent

Mail     Mob: 091 222 0991     Web stranica      Facebook     Google+      Twitter

Saša živi trenutno u Zagrebu. Student je 3. godine studija Poslovne informatike na Veleučilištu VERN’. Svira bubnjeve u bendu Full Monty. Obožava eksperimentirati s mobitelima i trenutni primarni uređaj mu je LG G2. Uz informatiku i muziku, interesira ga programiranjem, marketing i menadžment, nerijetko organizira glazbene manifestacije, predavač je raznih IT radionica u Karlovcu te vrsno vlada čitanjem i pisanjem engleskog jezika.

Matko Kovačić – Vanjski suradnik

Mail     Facebook     Twitter

Matko živi u Splitu i zanima ga sve vezano uz mobilnu tehnologiju . U slobodno vrijeme sufra bespućima interneta u potrazi za novim informacijama, vozi biciklu , igra košarku, spava… Trenutni uređaj koji koristi je rootani Samsung Galaxy Tab 2 7″ P3100 kojeg, dakako, koristi kao i mobitel.

Jurica Stančić – Suradnik

Mail     Twitter

Jurica pohađa školu u Zagrebu. Zanima se za mobilnu tehnologiju i računalstvo. Trenira atletiku, a opušta se uz miksanje glazbe. Koristi dva android uređaja Alcatelov One Touch s’pop i tablet Samsung Galaxy Tab 2 7.0 Ljubitelj je Alcatelovih Android modela. Jurica se nerijetko voli pozabaviti dummy mobitelima.

Danijel Madžarac – Suradnik

Mail     Google Plus

Danijel živi u Karlovcu, svaki dio tehnologije mu je u interesu. U slobodno vrijeme se bavi bubnjem. Trenutni mobilni uređaj koji koristi na dnevnoj bazi je Samsung Galaxy Core.

Prethodni suradnici

  • Boris Martinović
  • Ante Glavurdić
  • Tibor Cecelja
  • Ivan Bandić
  • Karlo Sintić
  • Vedrana Ravlić
  • Ante Galić
  • Nikola Vidović

Povijest

Ideja jedinstvene web stranice vezane uz Android platformu nastala je tijekom svibnja 2011. godine, točnije na petak 13 i pokrenuta na bloger.hr servisu. Dva mjeseca kasnije, 10. srpnja odlučili smo pokrenuti web stranicu. Zatim smo i pokrenuli forum koji je nakon dužeg vremena propao, no krajem 2012. godine odlučili smo krenuti ponovo i opet otvorili forum. Počevši s 2013-om godinom, Svijet Androida postaje dio Poslovanje.hr servisa

Želite nas kontaktirati?

Željeli bismo čuti sva vaš mišljenja u vezi naše stranice. Imate prijedlog? Nešto vam se ne sviđa? Imate pitanje u vezi Androida? Sve to možete obaviti na našoj kontakt stranici.

Želite se oglašavati?

Ako se želite oglašavati na Svijet-Androida.com, upit i cjenik možete pronaći na stranici za oglašavanje.

Imate vijest ili recenziju za nas?

Ako imate kakvu interesantnu vijest ili biste željeli snimiti recenziju igre, aplikacije ili uređaja za nas, to možete učiniti na ovoj stranici. Sve zasluge za objave pripadaju vama.

Željeli biste pisati za Svijet Androida?

Prijave za suradnike su trenutno zatvorene, no ako bi ste željeli poslati neki autorski članak, odnosno kolumnu, slobodno postupite kao što piše u odlomku iznad.