Svijet Androida aplikacija by Spring Media

Svijet Androida istaknuta

Svijet Androida postoji već skoro godinu i pol dana a do dana današnjeg nismo imali ono osnovno s čime se bavimo, službenu Android aplikaciju. U suradnji s ekipom iz Spring Media iz Zadra predstavljamo vam našu Svijet Androida aplikaciju u kojoj možete pratiti sve novosti s jednog mjesta.
Ulaskom u aplikaciju na početnom zaslonu vas čekaju četiri sličice. Klikom na prvu sličicu vam se otvaraju sve naše vijesti podijeljene po kategorijama, a kategorije odabirete tako što swajpate lijevo-desno. Druga sličica vas vodi do našeg Youtube kanala gdje možete pregledati sve naše video recenzije, ako već niste. Ostale dvije sličice vas vode na naše društvene kanale, Facebook i Twitter, gdje nas možete lajkati folovati te sudjelovati u komentiranju svih novosti.
Dakle, požurite na Google Play i besplatno preuzmite Svijet Androida aplikaciju, a nakon toga ako vam treba Android aplikacija ili web stranica skoknite na web stranice ekipe iz Zadra i dogovorite se oko suradnje :)

Imajte na umu da je ovo prva verzija ove aplikacije, te ako naiđete na neki nedostatak ili imate neki prijedlog kako poboljšati aplikaciju, ostavite to u komentarima ispod ili recenziju na Google Playu. Budite razumni s komentarima i ako vam se sviđa aplikacija, označite ju s 5 zvjezdica

[signoff1]

  • miki

    super izgleda i odlicno je smišljena… ali nažalost, app mi je pao 2 puta u 2 pokretanja. letim po izbornicima i app padne oba puta. uređaj htc one x, jb.. hm

    • SvijetAndroida1

      Hvala na feedbacku, poslali smo developerima grešku