Warlords RTS: Clash of Thrones ulazi u open betu

V160-2

Middle Earth Hero Defense, domaća igra o kojoj smo već pisali, sada je dobila novi naziv, a uskoro stiže i u beta verziji.

Za one koji su zaboravili, evo malog podsjetnika: sustavom waypointa s kojima se kontrolira vojska te se na mapi nalaze strateške točke poput armorya, blacksmitha i drugih u kojima se vrši nadogradnja vojske. Bitan dio in-game mehanike su svakako i global spellovi.

U out of game dijelu igre, igrač koristi kristale koje zarađuje na svakom nivou ovisno o postignutim achievementima, za kupovinu i unaprjeđivanje brojnih heroja, vojske, spellova i home towera. Za svaki level igrač bira jednog heroja, četiri različite jedinice i global spell kojeg će koristiti u tom levelu.

Ukoliko želite sudjelovati u razvoju i testiranju igre ili želite dobiti besplatnu kopiju za download, prijavite se na forum putem web stranice www.simosgames.com. Tijekom veljače se priprema izdavanje public Beta verzije, a izlazak single player verzije očekuje se u travnju. Također ovaj razvojni tim možete podržati u kampanji koja se odvija na SlideDB siteu, a osim toga, možete pogledati i preview igre na sljedećem linku.

[signoff1]