Predstavljen Samsung Galaxy Express

Samsung

I dok se sa sve više nestrpljenja očekuje izlazak Galaxy S4 modela  a potom i Note 3, danas je predstavljen Galaxy Express model, značajkama bogat multimedijalni uređaj koji čini očaravajuće brzu 4G LTE mrežu dostupnu svima. Dizajnom je skoro pa identičan Galaxy S3 modelu dok su specifikacije znatno drugačije.

Dijeljenje informacija nikad nije bilo lakše sa Samsungovim jedinstvenim mogućnostima dijeljenja informacija na GALAXY Expressu. AllShare Play omogućuje daljinsko dijeljenje s uređaja na uređaj kako bi se slobodno dijelili i reproducirali sadržaji na Samsung Smart TV-u i pametnim mobilnim uređajima te ste tako uvijek povezani putem samo jednog računa bilo gdje i bilo kad. Osim toga, zahvaljujući značajki S Beam sad možete jednostavno dodirnuti i prenijeti svoj omiljeni film ili najnovije pjesme, a sve to samo dodirom na drugi uređaj kako biste u realnom vremenu uživali u dijeljenu trenutaka koji tako brzo prolete. Mobile High Definition Link (MHL) je jednostavno zrcalno sučelje koje omogućuje da spojite svoj pametni telefon direktno na bilo koji HD zaslon za praktično i udobno gledanje. Near Field Communication (NFC) dopušta automatski prijenos teksta ili datoteka bežično na drugi NFC uređaj, omogućujući neposredno bežično dijeljenje i gledanje.

GALAXY Express_1GALAXY Express_2

 

Uređaj dolazi opremljen dvojezgrenim procesorom radnog takta 1.2GHz koji će lako pogoniti i nove zahtjevne 3D igre koje će te moći gledati na prekrasnom Super AMOLED Plus ekranu dijagonale 4.5″. Na stražnjoj strani se nalazi 5 MP kamera s LED bljeskalicom a s prednje strane 1.3MP bez bljeskalice. Uređaj dolazi s predinstaliranim Jelly Beanom povrh kojeg je naravno Samsungov Touch Wiz. NFC je prisutan a time i S Beam koji omogućuje brz prijenos podataka između dva uređaja s ovom podrškom. Baterija od 2000 mAh je nešto manja nego što je to slučaj kod Galaxy S3 uređaja no vjerujemo kako će za većinu korisnika biti i više nego dovoljno.

  • Bruno

    dolazi li u hrvatsku? :)

    • SvijetAndroida1

      Nažalost nemamo još tu informaciju