Jetpack Joyride konačno stigao na Google Play

Jetpack Joyride

Halfbrick Studios je svima dobro poznat po svojoj franšizi Fruit Ninja igara koja je bila dostupna za Android, PC i iOS. No imao je Halfbrick Studios još jednu odličnu igru, u kojoj su uživali korisnici iOS-a već duže vrijeme, Jetpack Joyride, koja je sada konačno dostupna i na Google Playu.

Vjerujemo da će većina vas biti oduševljena ovom vijesti da je Jetpack Joyride stigao na Android. Zapravo, igra je dostupna za Android već od kolovoza ali samo preko Amazon trgovine, koju mi u Hrvatskoj ne možemo koristiti. Samo da napomenemo da je igra dostupna i na Facebooku od travnja, pa tko voli igrat igre na Fejsu neka izvoli.

Cilj ove igre je skupljati novčiće, izvršavati razne zadatke te tako skupljati zvjezdice s kojima kupujete otvarate mogućnosti nadogradnja vašeg jetpacka ili kupovinu novog.
Igra začudo radi bez ikakvog laga iliti trzanja, što me začudilo, dakle totalno fluidna, kao na iPhoneu. Jedni bug koji sam našao jest da ne radi zvuk u igri, no vjerujem da će ekipa iz Halfbrick Studios to srediti vrlo brzo.

Jetpack Joyride je besplatan na GP, i možete ga preuzeti nakon videa :)

[app]com.halfbrick.jetpackjoyride[/app]

[signoff1]

  • http://www.facebook.com/filip.krpa Filip Krmpotić

    U početku zabavna al kasnije nažalost brzo dosadi..