Stigao je novi i još bolji AirDroid 2

Airdroid 2

Definitivno jedna od najkorisnijih i najboljih Android aplikacija; AirDroid je postala još bolja. Za one koji ne znaju AirDroid je aplikacija koja vam omogućuje da kontrolirate gotovo sve funkcije putem vašeg web preglednika, instaliranje/deinstaliranje aplikacija, uređivanje datoteka, snimanje zaslona i još mnogo toga bez uporabe USB kabela.

AirDroid 2 je konačno dostupna na Google Playu nakon nekoliko mjeseci u beta fazi i donosi mnogo korisnih funkcija. Između ostalog možete locirati vaš uređaj ako ga izgubite, možete slikati slike putem kamere na uređaju, a tu su i ispravci raznih grešaka i lakše slanje i primanje SMS-ova putem web sučelja.
Da bi ste se povezali na vaš uređaj putem weba, uređaj je trebao biti spojen na istu Wi-Fi mrežu kao i vaš laptop/računalo, ali sada više ni to nije potrebno jer se uređaj može spojiti i ako ste na običnom mobilnom internetu. Da bi to funkcioniralo potrebno je da napravite AirDroid korisnički račun i logirate se njime u Android aplikaciji i više vam nikada neće biti potreban USB kabel.

No ipak postoji jedna mana; ako koristite AirDroid putem mobilne mreže mjesečno vam je ograničeno 1GB prometa, no ako ste spojeni na isti Wi-Fi nema ograničenja.
Kao što sam u početku već rekao, aplikacija je odlična i drži jako visoku ocjenu na Google Playu, 4.8 i definitivno ju preporučujem svima da je preuzmu i isprobaju.