Recenzija: Samsung Galaxy Note 10.1 (2014)

Samsung Galaxy Note 10.1 (2014)

Samsung – kralj tableta, je svoju novu generaciju tableta podijelio na dvije kategorije, Galaxy Tab koji su nešto pristupačniji i Galaxy Note tableti koji su kvalitetniji i skuplji. Danas ćemo recenzirati flagship tablet Galaxy Note 10.1 generacije 2014.

Kada govorimo o ovom tabletu gledamo u 10.1 inčni LCD zaslon rezolucije 2560×1600 piksela (299ppi). Ispod velikog zaslona nalazimo snažnu kombinaciju dva četverojezgrena procesora, jedan od 1.9GHz za obavljanje složenijih zadataka, a drugi od 1.3GHz za obavljanje manje bitnih pozadinskih zadataka što je izvrsna kombinacija za manju potrošnju baterije. Grafički čip Adreno 330 će pokretati sve novije igre bez ikakvih problema. Interna memorija na ovom Noteu broji 16/32GB ovisno o verziji, dok je radna memorija 3GB.
Sa stražnje strane je zadovoljavajuća 8 megapikselna kamera, a za videopozive i selfie (samoslik lol) će vam poslužiti prednja kamera od 2MP.

Kako je ovaj tablet prošao na recenziji i što nam se sviđa a što ne, pogledajte u recenziji u nastavku i ako još niste pretplatite se na naš Youtube kanal za još više recenzija.

  • anonymous

    Vau! Ima i žena u svijetu Androida :D Svaka čast! Recenzija je odlična, jedino bi kvaliteta zvuka mogla biti malo bolja, a ne ova “bačva”, ali sve u svemu odlično. Samo tako naprijed!