Otkriveno novo sučelje kamere za Android 4.3

Android 4.3

Iako se šuškalo da bi Google mogao predstaviti novu verziju Androida na svojem Google I/O sajmu, to se ipak nije dogodilo. Google je odlučio odgoditi predstavljanje nove verzije, a što će novoga donijeti nadogradnja, skrivaju kao zmija noge, no očito je da su neke stvari ipak procurile.

Na sajmu mobilne tehnologije u Tajlandu bio je prisutan jedan Nexus 4, ali taj Nexus ne bi bio toliko specijalan da se na njemu nije nalazio Android 4.3, odnosno verzija koja bi trebala biti uskoro predstavljena. Video koji možete pogledati na kraju pokazuje novosti u aplikaciji kamere, odnosno rješenje problema koje je vjerujem mnoge mučilo na Jelly Beanu. Znate kada se dužim pritiskom u kameri pojavljuje tzv pie control meni u kojem se nalaze postavke za kameru i kada vam pola tog kruga prekrije palac? Tog problema više nema jer je sada sve iznad vašeg palca (prsta) i u potpunosti je vidljivo.

Na stranu novog sučelja u kameri, svi ostali detalji oko novog Androida su nepoznati. Mi se nadamo (čitaj uvjereni smo) da ovo neće biti jedina nova funkcija nove verzije. Ostaje nam samo čekati za nove detalje

  • marino

    To ima cyanogen mod 10..vec godinu dana