[Glasina] Procurila slika Samsunga Galaxy S4

Samsung Glaxy S4 GT-I9500

Stigla je još jedna glasina vezana uz Samsung, a radi se o njihovom novom flagship modelu.

Ovoga puta radi se o slici na kojoj je prikazano kako će najvjerojatnije izgledati Galaxy S4. Ili ipak ne? Naime kako doznajemo, nasljednik svima dobro znanog Galaxy S3 uređaja ipak neće nositi naziv S4, koji je do sada u razvojnoj fazi nosio kodni naziv Project J, a nedavno je to promijenjeno u Altus J. Pitate se zašto. Pa razlog leži u tome da su u Samsungu pomalo praznovjerni, a kod njih broj četiri nosi nesretno značenje, te su stoga odlučili da novi flagship nositi ime Samsung GT-I9500 Altus.

Idemo dalje s glasinama o mogućim specifikacijama:

  • 5 inčni Super AMOLED 1080p zaslon
  • 13MP stražnja i 2MP prednja kamera
  • osmero-jezgreni Exynos 5 Octa procesor od  1.2GHz
  • 2GB RAMa
  • baterija od 2600mAh uz mogućnost bežičnog punjenja

Slika novog Galaxy S4 modela je stajala otprilike mjesec dana na Picassa računu jednog studenta iz Hong Konga gdje je tek nedavno vidjela svjetlo dana.
Postavlja se pitanje jeli to stvarna slika novog Samsunga ili samo nečijih ruku djelo pošto taj student nema nikakvih veza sa Samsung korporacijom.
Na internetu kruže tri datuma kada će novi Samsung biti predstavljen; 22. ožujka, 22. travnja (zaključujući po slici na uređaju), te 5 svibanj, odnosno dan kada je predstavljen Galaxy S3. Također u nastavku možete vidjeti slikovnu usporedbu S4 i S3 modela.

GT-I9500-galaxy-s4-leak-3

Za kraj možemo samo reći kako je i od prije poznata praksa da se prije predstavljanja nekog flagship uređaja uvijek pojavila slika približnog dizajna kao i stvarni uređaj, no u drugu ruku ne treba svemu vjerovati što se vidi na internetu, jednostavno smo željeli podijeliti ovu sliku s vama jer nam se čini uvjerljivom, dakle bez raznih fensi-šmensi kič stvari tipa zaslon od ruba do ruba, 48MP kamera i tako dalje i tako bliže.
Ostaje nam samo da pričekamo službeno predstavljanje jer to je jedino sigurno :)

[signoff1]