Stigao je Google Keep

Google-Keep

U borbu pružanja usluga za lakše i kvalitetnije organiziranje privatnog i poslovnog života upravo se uključio i Google. Jednostavno i brzo sučelje je za svaku pohvalu. Za svaku zabilješku možete odabrati neku od 8 mogućih boja kako bi lakše uočili slične predstojeće obaveze. Sama aplikacije je još u ranom stadiju životu pa se nadam daljnjem proširivanju mogućnosti poput mogućnosti dodavanja alarma za svaki zapisnik. Očekujemo da će (ako) se Google odluči proširiti aplikaciju takvom funkcionalnošću napraviti i direktnu sinkronizaciju s Google Tasks uslugom.

Svi zapisnici su dostupni uvijek i svuda jer se spremaju u vaš Google Drive. Kao najveći suparnik tu je popularni Evernote koji je još uvijek nedodirljiv. Mogućnost dodavanja tagova, sortiranje po mapama, desktop aplikacija, web aplikacija pa čak i OCR su neki od razloga zašto je Evernote najbolji u svom području. S druge strane, Google Keep je stvoren kao mali zapisnik za kratkoročne obveze i u tom pogledu svoj zadatak odrađuje savršeno izuzmemo li nedostatak mogućnosti postavljanja alarma.

Što vi mislite, hoće li Google Keep uspjeti preuzeti poziciju ostalim To-Do aplikacija i pozicionirati se kao broj jedan u ovom području ili će ostati samo još jedna aplikacija iz Google radionice koja nije pridobila veliku slavu. Aplikacija je besplatna za preuzimanje s Google Playa.

  • Marko

    Aplikacija je samo za ICS+ :(