Top 3 besplatne igrice objavljene prošli tjedan

Android-gaming

Prošli je tjedan donio i nova imena u svijetu Android igrica ali i nastavke već dobro nam poznatih naslova. Sve igre koje donosimo u nastavku je moguće odmah instalirati i početi uživati u novim izazovima. Naravno, sve spomenute igrice su besplatne (bez obzira na Ad-Support). Pa da započnemo…

Carmageddon

Dobro poznata automobilska jurnjava s ciljem uništavanja neprijatelja i gaženja svega što se miče došla je na Android i razveselila sve nas koji se sjećamo ove igre i vremena kada su kotači još bili osmerokuti a ne kružnice. Igrica se pokazala pravim hitom pa je u trenutku pisanja ovog članka preuzeta već oko 50,000 puta. Iako se sada igrica plaća, određeni promotivni period se mogla preuzeti potpuno besplatno i radi toga je našla svoje mjesto u ovom članku. Carmageddon možete i sada preuzeti besplatno s Google Playa ali ograničenih mogućnosti.

Can Knockdown 3

Nastavak popularnog Can Knockdown serijala donosi značajna poboljšanja u grafici i male izmjene u fizici. Sada limenke možete rušiti bejzbolskim lopticama koje je moguće baciti i super-brzo osvajajući veći broj bodova. Igricu sada možete prolaziti po nivoima nastojeći skupiti tri zvjezdice na svakom nivou. Efekti eksplozije su na zavidnoj razini, a sigurno smo da će vam ova igrica donijeti sate zabave. Iako donosi neke značajne novitete istovremeno je zadržan način igranja iz prijašnjih verzija što će uveseliti starije igrače.

Zombie Derby

Stiže apokalipsa, zombiji na sve strane i taman kada pomislite da je ovo klasična priča o klasičnom masovnom napucavanju polu-mrtvih stvorenja dolazi iznenađenje. Autori igre opisuju njeno viđenje kao spoj dvaju stvari koje Amerikanci vole, automobili i oružje. Kroz 4 nivoa i 5 vrsta automobila od kojih svaki ima još veće mogućnosti od prijašnjeg, sigurni smo da će se uvijek naći neki zanimljiv način ubijanja zombija.

 • Ivan

  Top tri besplatne igrice, a odmah prva na listi nije besplatan. Navlakusa

  • Nikola Vidović

   Da čitaš malo :) …. “Iako se sada igrica plaća, određeni promotivni period se mogla preuzeti
   potpuno besplatno i radi toga je našla svoje mjesto u ovom članku.”

  • http://www.svijet-androida.com/ Robert Vulić

   A imaš i besplatnu verziju te igre ;)