Procurio ROM za Galaxy S3 koji donosi značajke sa S4

Samsung Galaxy S3

Od samog predstavljanja Samsunga Galaxy S4, korisnici S3 se pitaju ima li smisla kupovati novi Galaxy koji ima gotovo iste specifikacije. Prednosti Galaxy S4 su bile više softverske nego hardverske pa su sve te fora opcije mnoge privlačile da kupe S4, no Samsung je najavio kako će veliki broj tih značajki biti uskoro dostupan i na S3.

Danas je ekipa SamMobile portala objavila vijest kako je procurila testna verzija Androida 4.2.2. za Galaxy S3 s brdom novih mogućnosti. Osim što ova verzija donosi standardne značajke iz Androida 4.2 kao što je proširivanje notifikacija, widgeti na lockscreenu i Daydream podrška, dolaze i značajke koje je Samsung predstavio na novom Galaxy S4 modelu; animacije na lockscrenu, novi izgled postavki, poboljšano kontroliranje obavijesti u notification baru, bijela pozadina u aplikaciji galerije, bolji S Voice i još mnogo toga. Iako na prvu ostavlja dojam da je ROM skoro pa gotov, to baš i nije točno jer ovo je neslužbena verzija.Očekuje se kako će službena verzija biti dostupna tijekom lipnja.

Ako želite isprobati ovaj ROM onda preuzmite datoteku s ovog linka i flashajte preko Odina. Ako ne znate kako to napraviti  i ako želite pogledati i screenshotove to možete vidjeti ovdje. Samo da vas upozorimo, flashanje ovog ROM-a će vam povećati brojku u binary brojaču koji pokazuje koliko ste custom ROM-ova do sada instalirali.