Playboard: Najbolji način da pronađete odlične igre i aplikacije

Playboard

Uz pomoć Playboard aplikacije, besciljnom lutanju za zanimljivim igrama i aplikacijama kroz Google Play je došao kraj.

Broj aplikacija na Google Playu raste iz dana u dan i teško je pronaći neku dobru aplikaciju kada je izbor velik, preko 500 000 njih. Sigurno nitko od vas ne želi nailaziti na stotine prijedloga i preporuka za aplikacije koje nisu vrijedne toga ili nisu ono što tražimo. Zbog tog razloga je napravljena Playboard aplikacija. Ova aplikacija vam služi da vam olakša traženje aplikacija prema vašim željama ili ukusu. Jednostavno dolazite do najboljih igara ili aplikacija s Google Playa u mnogo kraćem vremenu.
Prvim ulaskom  aplikaciju na glavnom zaslonu u gornjem dijelu možete vidjeti trenutno najpopularnije liste s aplikacijama ili igrama koje preporučuju korisnici ove aplikacije. Ispod toga u dijelu “My Subscriptions” automatski ste pretplaćeni na kanale (liste, ali se nazivaju kanali u ovoj aplikaciji) Hot apps, Hot games, Must-have apps, Just-in apps, Just-in games i Special deals. 
Kada otvorite neki od željenih kanala pokazuje vam se lista aplikacija, odnosno igara vezanih uz tu kategoriju. Swipe lijevo i desno vas prebacuje na sljedeću tj prethodnu aplikaciju, tu su i bitne informacije o aplikaciji; developer, kratak opis, istaknuta slika i klikom na nju prikazuje se par slika iz same igre/aplikacije, zatim cijena, ocjena korisnika i opcija share za dijeljenje na društvenim mrežama. Klikom na Get it! odlazite na Google Play, gdje možete preuzeti tu aplikaciju.

[pluslist]

  • Puno kanala, odnosno kategorija za pretragu
  • Korisničko sučelje je intuitivno i jednostavno za korištenje
  • Odličan izbor aplikacija i igara
  • Brzo pronađete ono što vas zanima

[/pluslist]

[infolist]

  • Opis aplikacija nekad zna biti prekinut u pola rečenice
  • Ponekad se dogodi da ne očita pokret prsta kod swipe listanja aplikacija
  • Ponekad u jednom listanju možete pronaći količinski toliko dobrih aplikacija da ih nećete moći sve instalirati

[/infolist]

Ima još bezbroj aplikacija na GP sa sličnim ciljem, no malo koja ovako dobro obavi posao. Prvim ulaskom u Playboard sam pronašao 7 super aplikacija i 5 igara unutar manje od 5 minuta. U 5 minuta na Google Playu inače nađem jedva jednu zanimljivu igru. Kanale s aplikacijama su radili ljudi svojim odabirom, a ne automatski, kao na Google Playu tako da se u globalu sve čini uglađenijim i daje dozu osobnosti. Izbor kategorija kanala je zaista velik, od foto i video uređivača, pametnih aplikacija, menadžerskih igara (simulacije), najbolje root aplikacije i tako dalje i tako bliže.
Za kraj imam samo nadodati, ako vam je dosadno i u potrazi ste za nekom novom igrom preuzmite Playboard i uvjeren sam da će te pronaći igru ili aplikaciju kakvu želite unutar 5 minuta.

[signoff1]