Sony vam u suradnji s Box cloud servisom poklanja 50GB – doživotno

box

Da, dobro ste pročitali naslov, 50GB besplatnog prostora za sve korisnike novih i starih Sony uređaja možete ostvariti sve do kraja 2013 godine.

Za one koji nisu znali, Sony i Box imaju dogovorenu suradnju, da svi korisnici Sony (Ericsson) uređaja imaju pravo dobiti 50GB slobodnog prostora u cloud servisu, koju uspješno provode od početka 2012 godine. Sada su i produžili ugovore te je tako omogućeno onima koji još nisu ostvarili besplatnih 50GB da ih mogu ostvariti sve do 31.12.2013. godine.

Box je online cloud servis koji služi za čuvanje vaših datoteka i dokumenata te vam olakšava baratanje datotekama tako da ih možete dijeliti s kime poželite. Slično kao Dropbox, Google Drive i mnogi drugi.
Jedinu prednost ovog servisa koju bih ja naveo jest tih 50GB, ali za svakodnevno korištenje i dijeljenje datoteka mi jednostavno nije sjeo. Google Drive i Dropbox su mi daleko bolji iako imaju manje dostupnog prostora. no svako odabire po svojim  željama i potrebama, pa tako ako vam treba puno prostora nećete požaliti ako koristite Box.

Ova suradnja će puno značiti Boxu koji je zahvaljujući dosadašnjoj suradnji povećao bazu svojih korisnika, tako da će se ova tradicija nastaviti i sljedeće godine.

*Ova mogućnost dostupna je svim Sony (Ericsson) uređajima počevši sa Xperijom X10, ali ne i za Xperiju  X10 mini, X10 mini pro i Sony uređaje koji nemaju barem Android 2.1.

[app]com.box.android[/app]

[signoff1]

 • tulipan

  Pišete gluposti. Koristim Xperiu Mini /st15i/ i dobio sam 50 GB.

 • Darko

  xperia mini i xperia x10 mini nije isto

 • Bane23

  Ovaj njihov box je uzasan, dobia san 50 gb i toe lipo, al za koristit je katastrofalan.. nema brzi pregled slika i videa kao dropbox, nego se treba cekat da ce ucita svaka slika zasebno…

 • http://www.facebook.com/ivan.susanj.ri Ivan Sušanj

  I meni je bezveze, ne paše mi nikako… srećom nemam potrebu za tolikim prostorom, par gigabajta na dropboxu i par na google driveu mi je je sasvim dovoljno…