Preuzmite i instalirajte Facebook Home na svoj uređaj

Facebook Home

Facebook Home je službeno došao u Google Play prije nekoliko dana i odlučili smo da nećemo davati puno pažnje toj aplikaciji, jer što je previše previše je, ali pošto dobivamo jako puno upita kako Facebook Home nije dostupan u našoj zemlji / za vaš uređaj odlučili smo vam pokazati rješenje problema.

Podsjetimo se da je Facebook prvotno namijenio FH samo za HTC One X, One X+ kao i Galaxy Note II i Galaxy S III, no Paul O’Brien, osnivač MoDaCo-a je omogućio da i ostali korisnici isprobaju FH.
Postoje dva rješenja, odnosno problema. Prvi od njih je kada vam se pojavi poruka da aplikacija nije omogućena za vašu zemlju i drugi je kada vam poruka kaže da uređaj nije podržan.

Kada dobijete poruku da aplikacija nije podržana u vašoj zemlji, trebate preuzeti s Google Playa službenu Facebook i Facebook Messenger aplikaciju i modificiranu Facebook Home aplikaciju. Kada instalirate sve tri, u glavnoj FB aplikaciji će vam se u postavkama pojaviti opcija za omogućavanje Home. Dakle službena FB i FB Messenger aplikacija i modificirana Facebook Home aplikacija.

U slučaju druge poruke, kada uređaj nije podržan, prvo morate deinstalirati sve Facebook aplikacija ako ih imate. Nakon toga trebate preuzeti sve tri modificirane aplikacije Facebook, Facebook Messenger i Facebook Home. Razlog zbog kojeg morate raditi na ovakav način jer su sve tri aplikacije modificirane da ne provjeravaju koji uređaj je u pitanju tako da možete bez problema instalirati i omogućiti Facebook Home na svom uređaju.

To je to, sada bi Facebook Home trebao raditi na vašem uređaju, ako imate kakvih pitanja ostavite ih u komentarima pa ćemo ih pokušati riješiti.

 • http://www.facebook.com/zplosnic Žana Plosnić

  A šta ako Facebook Home aplikacija nije uopće vidljiva u Google Play-u?? Ni preko weba, niti preko mobitela!!

  • http://twitter.com/sudy_freak Ivan Suđy

   Dušo čitaš li ti post gore?

 • http://www.facebook.com/ivica.cavljak Ivica Zver Čavljak

  ma daj pa ovo je fakat previse…kak sam gledal..ides otkljucati mob i odma ti je prekazan fejs..kaj god da ocu napraviti..prvo fejs..ako je ovo samo app, mogu si misliti kakav bude, ako ga bude, facebook mobitel..strasno..
  al ok, fejs ovisnicima ovo bude genijalno..

 • Bruno

  Meni aplikacija Fb home nije vidljiva ni na Playu ni na webu. Deinstalirao sam sve aplikacije sa fejsom i skinuo navedene uspio sam fb i fb messanger instalirati ali fb home nikako instalirati niti pokrenuti putem glavne aplikacije. Veliki sam ovisnik o fejsu, može pomoć ? :D

  • http://www.svijet-androida.com/ Robert Vulić

   FH si trebao samo obilježiti u postavkama glavne FB aplikacije, i onda bi ti trebalo raditi.

 • Quni Domgjonaj

  trebam ponovo instslirati feac