Recenzija: Huawei P1

huawei-ascend-p1

Srednja klasa Android uređaja je dobila pojačanje od strane Huawei tvrtke prije nekoliko mjeseci. Dvojezgrena zvjerka se krije pod imenom P1 a dolazi nam iz Huawei tvornice. Kvalitetna izrada, lijep i jednostavan dizajn uz vrhunske performanse ovaj uređaj čine jednim od najboljih na tržištu. Iako Huawei nije nepoznat proizvođač sigurni smo da će ovim uređajem uzeti dobar dio tržišnog kolača. Sve što se moglo dobro napraviti je i napravljeno.

Prekrasan Super AMOLED ekran od 4.3″ rezolucije 540×960 piksela u kombinaciji sa 8MP stražnjom kamerom i dvostrukom LED bljeskalicom će sigurno impresionirati sve vaše prijatelje a fantastičan prikaz slike neće nedostajati niti prilikom igranja igrica. Grafički procesor PowerVR SGX540 svoj posao odrađuje vrhunski uz pripomoć dvojezgrenog procesora na 1.5GHz. Za potpuno fluidan rad brine se i 1GB RAM memorije što je iznad očekivanja.

Povezivanje s ostalim mobitelima, televizorima, audio sustavima itd je moguće ostvariti putem NFC-a, Wirelessa, Bluetootha i 3.5 mm izlaza za zvuk a ako uslijed glasne muzike uređaj padne sa stola za zaštitu ekrana se brine Corning Gorilla Glass. Uređaj nas je impresionirao… a vas??


[signoff1]

  • Quiem

    Video je private.

  • mtom336

    video zapis je privatan :/

  • Sakib

    videozapis je privatan!