Top 30+ aplikacija i igara za mjesec Ožujak

fffffff

Kako bi vam olakšali odabir igara i aplikacija odlučili smo pokrenuti odabir top aplikacija i igara prethodnog mjeseca. Tu će te pronaći kratak opis aplikacija/igre, njihovu ocjenu te download link. Pa počnimo.

 

Save My Telly (0.99$)

     

 (5.0)

Save My Telly je igra kombinacija fizike i Angry Birds stila s prizvukom igre Aparatus, ali cilj je da spasite vaš telkač. Vi morate sastaviti    nastambu, nazovimo to tako, te s njome zaštititi televizor od kiše, vjetra, potresa i drugih objekata što padaju s neba. Od vas se traži dosta kreativnosti i unaprijed zaključivanje. Prelaženjem nivoa dobivate novčiće kojim unapređujete ili kupujete nove stvarčice koje će vam pomoći u obrani vašeg televizora.

 

Osmos HD (Bespla, 2.99$)

          

 (4.9)

Osmos HD je grafikom oduševljavajuća arkadna igra za Android i iOS. Vi upravljate molekulom (česticom) te morate jesti sve objekte manje od sebe i postati što veći te tako jesti još veće i veće objekte, s tim da razni nivoi imaju mnoge zamke, npr gravitacija vas sprječava u normalnom kontroliranju, postoje malo malih objekata koje vi možete za početak jesti, te najbitniji dio, da također sve velike čestice također jedu one manje. U kombinaciji s izvrsnim stereo zvukom (preporučuje se igranje sa sluškama) ova igra će oduševiti svakoga.

 

Temple Run (Bespla)

     

 (4.9)

Temple Run svima već vrlo poznata igra sa iOS platforme. Već smo vas upoznali s njom i u kratkoj recenziji. Stavljate se u ulogu lika koji je ukrao ukleti totem iz hrama te ga sada ganjaju zli majmuni. Igra se bazira na rješavanju zadataka u dostizanju daljine ili prikupljenih novčića, kojima kupujete razne nadogradnje ili nove likove.

 

Monster Shooter (Bespla)

     

 (4.8)

Monster Shooter je zanimljivo koncipirana arkadna pucačina u kojoj morate razne verzije čudovišta na komadiće. Ukratko opisana kao crtana 2D nasilna igra. Mada i nije toliko nasilna koliko se čini, podobna je i za djecu mlađe dobi. prelaženjem nivoa možete kupovati nova oružja.

 

Bubble Wars (Bespla)

     

 (4.8)

Bubble Wars je jedinstvena igra s bojama s dva načina igranja. U Attack načinu pucate istom bojom kao i u balonu (Spinner-u) i pokušavate ga smanjiti. Ako dobijete 3 ili više iste boje mjehurići će biti uništeni. Inače prsten vas može i okružiti, ako vas u potpunostti dosegne igra završava.

 

TED (Bespla)

     

 (4.8)

TED (Technology, Entertainment, Design) je biblioteka znanstvenih (medicinara, biznismena, tehnoloških gurua, glazbenih kritičara) skupova koji su stekli veliku popularnost tijekom godina. TED se sastoji od 20 minutnih govora i demonstracija u skladu s konceptom “ideja je vrijedna širenja” . Mnogo tih predavanja već je ranije dostupno na njihovim web stranicama i to besplatno, ali tek nedavno je dostupna Android aplikacija.

 

GO Book (Bespla)

     

 (4.8)

GO Book je izvrsna eReader aplikacija za Android tablete. S njom možete pročitati nekoliko formata eknjiga tako da uvezete knjigu kataloga. Postoji nekoliko mogućnosti za podešavanje veličine teksta i čitanja da biste smanjili naprezanje očiju dok čitate knjigu na vašem tabletu (ili običnom uređaju). Plus mu je što ima pretraživanje knjiga automatski sprema vaš napredak za čitanjem te ima lijep prijelaz između stranica. Preporuka za eReader, jer definitivno je najbolji čitač po meni.

 

1Weather (Bespla)

     

 (4.7)

1Weather je na lijep način prikazana vremenska prognoza za Android. Uz glatko i interaktivno korisničko sučelje, cool widget, osam stranica informacija i prekrasnim animacijama, 1Weather brzo postaje jedan od najpopularnijih vremenskih aplikacije na raspolaganju. Trenutno je jedna od istaknutih aplikacija u Google Play-u i definitivno se isplati pogledati.

 

Legendary Heroes (Bespla)

     

 (4.7)

Legendary Heroes. Svaki rat ima svoje heroje … Neki heroji postali su legende. Najveća bitka svih vremena je počela. Heroji iz svih svemira su pozvani pokazati svoju moć i dokazati koja je najbolja ekipa! Igra sa multiplayer funkcijom. Igru možeš igrati s 3 heroja u timu, a svaki heroj ima svoju specijalnost

 

Triple Town (Bespla)

     

 (4.7)

Triple Town je originalna i izazovna puzzle igra za Android uređaje. U kombinaciji sa slagalicom i strategijom treba mali gradić.  Možete ga izgraditi grupiranjem odgovarajuće stavke zajedno, grmlje, drveće, kuće, katedrale i tako dalje. Igra ima simpatičnu grafiku i zanimljiv i zabavan  način igranja.

 

BackStab (6.99$)

     

 (4.7)

BackStab HD od Gamelofta je akcijska igra, čija se radnja zbiva u 18. stoljeću,  u kojoj igrate ulogu kapetana Henry Blake. Izdan od kolege časnika, morate tražiti pravdu i osvetu! Preko velikog i lijepog 3D otoka morate istražiti 4 grada u potrazi za dokazima i zadatcima. Vizualno zapanjujuće i akcija osigurana od samog početka, gameplay i priča su i zanimljivi i vrlo zarazni. Gameloft je opet oduševio

 

AnySoftKeyboard (Bespla)

     

 (4.7)

AnySoftKeyboard je uredna i vrlo korisna alternativa tipkovnica za Android uređaje. Kao što nudi visoku razinu prilagodbe, tema i ugađanje, AnySoftKeyboard također pruža podršku za široku paletu različitih jezika. Odlična stvar o tome je da su alternativni jezici dostupni samo jednim zamahom prstom. Nevjerojatno intuitivna i korisna tipkovnica.

Scan (Bespla)

     

 (4.7)

Scan je uredan i funkcionalan QR code i barkod skener za vaš mobilni uređaj. Ova aplikacija nevjerojatno brzo reagira, povezuje vas na bazu kodova te prikazuje sadržaj odmah. Još jedna vrijedna mogućnost je da vam omogućava da spremite sve vaše skenirane barkodove i QR kodove. Ovi kodovi pomalo sve više zauzimaju mjesta na reklamnim panoima kako bi prenijeli poruku te je danas nužno imati QR i barkod skener.

 

Sprinkle (Bespla, 2.00$)

          

 (4.6)

Sprinkle je prekrasna i izazovna puzzle igra. Uz zadivljujući fizički gameplay, super zvuk i grafiku, ova igra garantira puno zabave i mogu je igrati i djeca i odrasli podjednako. Sprinkle je već osvojio mnogo gaming nagrada i bio je nedavno dostupan za samo 49 centi kao promocija na Google Play-u. Ako ste uživali u igrama poput Angry Birds-a ili Where is My Water? , ovo bi mogla biti još jedna u nizu vaših omiljenih igara.

 

Handy Scanner (Bespla, 3.91$)

          

 (4.6)

Handy Scanner je gladak i profesionalni skener i PDF kreator za Android. Korištenje fotoaparata ili postojeće slike iz galerije, jednostavno je urediti, stvoriti i izvesti visoko-kvalitetne PDF datoteke. Želite li rasteretiti vaš ured kod kuće, poslati isprintan dokument preko Interneta ili jednostavno stvoriti sigurne kopije za svoje postojeće dokumente, Handy Scanner je savršeno rješenje.

 

Lookout Ad Network Detector (Bespla)

     

 (4.6)

Lookout Ad Network Detector  je novi dodatak na Lookout Labs paketu sigurnosnih aplikacija za Android, a po svemu sudeći, prilično zgodna ideja za zaštitu sigurnosti. Ovo aplikacija omogućuje da znate što oglašivačke mreže (kao što Admob i Tapjoy) prikupljaju o vama, koje reklame prikazuju i koje su prisutne na uređaju. Također ova aplikacija omogućava da limitirate i ograničite neke reklame. Zaista korisno za one koji vole znati što im se događa u pozadini Android OS-a

 

Bumble (Bespla)

     

 (4.6)

Bumble je izazovna igra riječi. igra se odvija duboko pod morem gdje rješavate razne anagrame. Slova posložena u balončiće trebate posložiti prije nego vrijeme istekne. Lijepo, jednostavno, ali i zarazno. Odličan izbor za lingviste i sve koji se tako osjećaju.

 

Super Monkey Ball 2 (2.99$)

     

 (4.6)

Super Monkey Ball 2 je nevjerojatno slatka i akcelometrom kontrolirana igra gdje moraš voditi majmune kroz labirinte i razne nivoe. Grafika je odlična i u 3D-u, a zvuk je također oduševljavajući. Super Monkeys broji 125 nivoa i bezbroj mini igara unutar same igre.

 

Ancestry (Bespla)

     

 (4.5)

Ancestry je službena Android aplikacija istoimene web stranice Ancestry.com, široko popularne po tome što možete pronaći cijelu povijest obitelji. Odkad je aplikacija lansirana, u zadnjih par mjeseci je doživjela mnogo toga novog i funkcionalnost je povećana, i sada je potpuno korisna ako želite saznati vašu genetsku prošlost.

 

Ninja Falldown (0.99$)

     

 (4.5)

Ninja Falldown je zarazna i zabavna “fall down” igra. Jednostavno nagnite uređaj lijevo – desno da biste propali kroz otvor. Izbjegavajte dulja zadržavanja na platformama, da vas ne bi vrh ekrana zgnječio. Također ne zaboravite pokupiti bonuse i izbjegavati zmajeve.

 

InstaCamera (Bespla)

     

 (4.5)

InstaCamera je, kao što pretpostavljate, brza kamera za vašeg Androida. I kada kažem brza, doista i mislim tako. Sve što trebate jest da postavite prečac na vašem početnom zaslonu, i jednostavan klik na njega uslikat će objekt na koji ste usmjerili kameru. Nema nepotrebnog sporog otvaranja kamere. Jednostavno i super brzo.

 

Lego App4+ (Bespla)

     

 (4.5)

LEGO App4+ je briljantno odrađena LEGO aplikacija za djecu. Za razliku od ostalih sličnih LEGO aplikacija, ova je namjenjena mlađoj dobi, makar je dobra i za malo starije. Ova aplikacija na lijep način upoznava djecu sa svima nam dobro poznatim lego kockicama i fizikom. Garantira dosta zabave, lako ju je za igrati.

 

Winamp (Bespla, 4.99$)

          

 (4.4)

Winamp je svima dobro znat svirač glazbe sa računala. Posjeduje solidnu kvalitetu kao što je to primjer i kod destkop verzije. Winamp ima čak i opciju sinknoriziranja glazbe sa Winamp Media Player-om za Windows ili Mac. Možete također slušati i radio, preuzeti besplatno glazbu ili čak skinuti podcaste sa iTunes-a. Pouzdan glazbeni svirač za široke mase.

 

Otto’s Toy Chest (2.50$)

     

 (4.4)

Otto’s ToyChest je simpatična i šarmantna puzzle igra za vaš uređaj. Zadatak je jednostavan, a sve što trebate jest sastaviti igračke kao što su bile prije selidbe vlasnika. Ako ste pomislili da je to još samo jedna igra za djecu, prevarili ste se. Sa nekoliko  načina igre  i zaraznog gameplaya, zadovoljit će i odrasle a i djecu također.

 

Can Knockdown 2 (0.98$)

     

 (4.3)

Can Knockdown 2 je izazovna igra sa mješavinom fizike. Jednostavnije ne može biti, imate na raspolaganju 5 loptica i sa njima trebate porušiti limenke. Lako je za igrati, no točnost je bitna. Grafika je jednostavno oduševljavajuća i izgleda nevjerojatno realno. postoji nekoliko različitih načina igre i bogat gameplay, te uz lijepi okoliš i zvuk zasigurno će vas zadržati na dulje vrijeme.

 

Road Warrior (Bespla)

     

 (4.3)

Road Warrior je uzbudljiva auto utrka za vaš Android. Sličnog je žanra kao MotoXtreme-style racers; posjeduje 2D grafiku, prevrtanje, skakanje i još mnogo toga sličnog. Mnogo oružja, eksplozija i uništavanja automobila. Definitivna preporuka.

 

n7 Music Player (Bespla)

     

 (4.3)

N7player Music Player je bogati i pomalo drugačiji svirač glazbe nego ostali. Posjeduje 3D UI i razne cool efekte i multi-touch značajke. Također posjeduje uredno sređeni grafički equalizer, Dolby surround zvuk, widgete, widget u zzaključanom zaslonu i fantastično sučelje za korištenje.

 

Scramble With Friends (Bespla)

     

 (4.2)

Scramble With Friends je novi naslov iz Zynge. nakon uspjeha igara Words With Friends i Hanging With Friends, Zynga je doslovno kopirala igru Boggle u više socijalni format igre.  Laka za igru, izazovna i naveliko popularna, zasigurno će biti obožavana od igrača koji vole puzzle igre.

 

Camera360 Ultimate (Bespla)

     

 (4.2)

Camera360 Ultimate je cool i zanimljivi foto uređivač za Androide. Nakon lanisranja igre, dobila je mnogo novih updateova sa mnogo novih funkcija te joj je sad UI poboljšan, funkcionalnost povećana. U ovoj aplikaciji dodajete razne filtere, te ih možete kasnije djeliti na društvenim mrežama.

 

World Clock & Widget (Bespla)

     

 (4.1)

TM World Clock & Widget je vrlo korisna aplikacija za sat koja može poslužiti i kao widget ako vam treba razlika između vremenskih zona. Jednostavna za korištenje, te ima 3 izbora veličine za widget, savršeno za bilo koju veličinu ekrana ili koliko god slobodnog mjesta imate.

 

Frontline Commando (Bespla)

     

 (4.0)

Frontline Commando je macho vojna akcijska igra smještena na srednje-istočnoj paklenoj rupi. Vi ste opasni gung-ho Commando koji ima problema sa bijesom. Iživcirani činjenicom da vam ne odgovara diktator koji vlada područjem, već i time da su vam prijatelji poubijeni, vi krećete u osvetu. Pucačina trećeg lica puna testosterona, adrenalina i oružja, sa impresivnom grafikom i zvukom, posjeduje mnogo nivoa i na stotine neprijatelja za uništiti.

 

Friend Me for Facebook (Bespla)

     

 (4.0)

Friend Me for Facebook je aplikacija koja nudi potpuni osjećaj Facebooka za tablete. Friend Me je dizajnirana samo za Android tablete te punu funkciju Facebook-a prenosi i na vaš tablet.

  • vale car

    greska: pise “bespla” umjesto besplatna, i samo me zanima sto ste ovako bezveze stavili backstap a niste stavili modern combat3 ili čak 2. mislim da su daleko boljei jace igre.

  • http://www.svijet-androida.com/ Robert

    bespla piše namjerno :) ovo je bio izbor za ožujak, prvi puta takva lista, pa smo se vodili prema stranim portalima