Samsung predstavio Samsung Galaxy SII Plus koji dolazi s Jelly Beanom

Samsung Galaxy SII Plus istaknuta

Nema Android korisnika koji nije čuo za najpoznatiji Android do sada, Samsung Galaxy SII, koje svoje poklonike ima i dan danas, te iako je star već gotovo dvije godine i dan danas je bolji od nekih novijih modela na tržištu.

Samsung je odlučio ponovno oživjeti legendu te je predstavio novu verziju, Samsung Galaxy S II Plus. Baš kao i prošle godine s Galaxy S Plus modelom, SII Plus dolazi s malo osvježenim dizajnom, novim Androidom i novim hardverom.
Samsung I9105 Galaxy S II Plus vrti Android 4.1.2 Jelly Bean i dolazi s TouchWizom 5.0. Od hardvera tu je skoro sve isto, dvo-jezgreni Cortex-A9 procesor clockan na 1.2GHz, 1GB RAMa. Također tu je i isti 4.3 inčni “WVGA Super AMOLED Plus zaslon kao na originalu.

Ostale specifikacije su također iste, 8MP kamera u 1080p rezoluciji, 2MP prednja kamera, 3G koji omogućava do 21Mbps downloada i 5.76Mbps uploada, dual-band Wi-FI, Bluetooth 3.0. Interna memorija je srezana na samo 8GB, ali tu je opcija podrške microSD kartice do 64GB.

Također postoji i NFC – I9105 model nema NFC i tanak je samo 8.5mm, a I9105P model posjeduje NFC i deblji je 4 mm. Dimenzije su također identične originalnom modelu 125.3 x 66.1mm, no Galaxy SII Plus je nešto teži i sada broji 121 gram. Baterija je nažalost ostaje ista 1650mAh.
Ono što je donekle drugačije od GSII jest vanjski izgled, naime kućište je sada izrađeno od iste vrste plastike kao i Samsung Galaxy SIII i  biti će dostupan u bojama Chic bijela i tamno plava.

Datum dolaska na tržište kao i cijena, nisu poznati

[signoff1]

 • rici

  solidan

 • ToMaHaKeR

  Neka srozaju cijenu i dobri smo si…

 • master

  Znači, jedina razlika između originalnog S2 i novog S2 plus je što S2 plus dolazi sa već instaliranim androidom 4.1.2. To i nije baš neka novost za mene.

 • ante

  odican koliko kosta