Preuzmite Facebook Home aplikaciju

Facebook-Home

Nije trebalo proći puno vremena nakon predstavljanja novog Facebook telefona, kako su to svi nazvali, odnosno Facebook Home, a da ne procuri apk datoteka. Prvotno je FB Home trebao biti objavljen 12. travnja na Google Playu, ali su developeri s ModaCo foruma uspjeli doći do HTC First pa tako i do same aplikacije.

U prvom valu FB Home bi trebao biti dostupan samo za kremu Android uređaja; HTC One X, Samsung Galaxy S3  i Samsung Galaxy Note II, a naknadno bi trebali dobiti i Galaxy S4 i HTC One. Što se tiče ostalih modela za sada nema konkretnih informacija.
Pre-release se sastoji od čak tri apk datoteke; glavnu FB aplikaciju (katana), messenger aplikaciju s integracijom SMS poruka (orca) i samu home aplikaciju ili launcher (shell).

This slideshow requires JavaScript.

Postupak instalacije je jednostavan, preuzmete ove tri datoteke, u postavkama omogućite instalaciju aplikacija nepoznatog izvora (Postavke>Sigurnost>Nepoznati izvori stavite kvačicu) i imate Facebook Home.

Pošto je ovo pre-release verzija, aplikacija je puna bugova i često se zna rušiti, ali u suštini radi. Instalaciju radite na svoju odgovornost i mi ne možemo biti nikako odgovorni u slučaju nastanka štete na vašem uređaju

Preporuka je da prije instalacije ove tri datoteke deinstalirate postojeću Facebook aplikaciju ako je imate.

Glavna Facebook aplikacija

FB Messenger sa SMS integracijom

Facebook Home Launcher

  • http://www.facebook.com/boris.marcec Boris Bobby Marčec

    Pozdrav, kolko vidim aplikacija je došla na Google play. Imam Note 2 i piše da aplikacija nije dostupna za tu regiju…mh? zašto? zna li možda netko ako će uopće biti kod nas za skinuti?

    • http://www.svijet-androida.com/ Robert Vulić

      Vjerojatno je problem u tome što FB nije još omogućio preuzimanje u našoj regiji zbog samo njima znanih razloga