bonbon – akcija za nove korisnike

bonbon11

Najmlađi domaći mobilni operater donosi nove pogodnosti za sve nove korisnike. Za sve korisnike koji su postali članom bonbon obitelji od 1.10.2012. bonbon je priredio akciju razgovaranja unutar bonbon mreže za samo 1 kn. Akcija 1000 bonbon minuta za samo 1 kn je i više nego povoljna, a slobodno možemo reći da se radio o neograničenim minutama jer realno gledano, morat će te uložiti puno truda da biste potrošili 1000 minuta razgovora unutar 30 dana. Ova akcija vrijedi sve do 2014. godine

Aktivacije je standardno jednostavna. Pošaljete riječ “hocu” na 0977, pratite 2-3 koraka aktivacije, malo pričekate i to je to. Spremni ste za skoro beskonačno pričanje s prijateljima, obitelji, poslovnim partnerima ili bilo kojim drugim korisnikom unutar bonbon mreže. Ako nekim čudom potrošite svih 1000 minuta unutar 30 dana možete ponovno aktivirati opciju za simboličnih 1 kn i opcija će ponovno vrijediti 30 dana a prije isteka dobit će te i SMS obavijest o isteku svojih minuta.

Detaljnije pročitajte na službenoj stranici

Podsjećamo i na aktualnu nagradnu igru koja ide svaki dan a ukupno će biti nagrađeno čak 300 korisnika a tu je i novi uređaj u ekskluzivnoj bonbon ponudi koji trenutno testiramo, Huawei Ascend G300.

[signoff1]

  • igor

    “…aktivirati opciju za simboličnih 1 kn i opcija će ponovno vrijediti 30kn …” ili ste mislili 30 dana? :D

    • SvijetAndroida1

      Hvala na ukazanoj grešci, ispravili smo je