Contract Killer – Postanite plaćeni ubojica

Contract Killer

Jeste li ikada poželjeli biti plaćeni ubojica? Ja nisam, no Contract Killer mi je dao priliku da postanem jedan od elitnih plaćenih ubojica. Princip je jednostavan; Opremi se oružjem, municijom, opremom i svime što Vam treba ili bi Vam moglo zatrebati (jer mnogo puta stvari pođu po krivu), lociraj metu te ju likvidiraj. Iako zvuči repetitivno, zapravo je potpuno suprotno. Raznolikosti doprinosi vjerojatnost da nećete pogoditi metu prvim hicem, a kada se to dogodi, očekujte da će Vas zaštitari vrlo brzo locirati. tada Vi postajete meta, te se morate obraniti prije nego što Vas ubiju.

Grafički igra zadovoljava. Posebnih efekata nema, ali za ovakav tip igre je i više nego dobra. Zvuk je solidan, kvalitetno napravljen te dobro određuje atmosferu u igri.

Bez brige, Glu nije mogao ne napraviti Zombie verziju ove igre. U Zombie verziji Vas se postavlja u malo drugačije uvjete. Više Vam nije cilj tiho likvidirati metu, već što prije potamaniti horde zombija prije nego što oni potamane Vas.

Ako Vas ni zombiji nisu dovoljno privukli, onda je za Vas NR verzija Contract Killer Zombiesa. Uz zombije, gomile oružja, anarhiju, smak svijeta i eksplozije u stilu Michaela Baya dobivate i hektolitre krvi i kojekakvih iznutrica koje sa svakim ubijenim zombijem sve više crvene Vaš ekran.

Uz sve gore navedeno, igra je besplatna. U igri možete pravim novcem kupovati valutu u igri te kupovati bolja oružja, ali i bez toga je moguće normalno igrati igru te uživati u njoj.

[app]com.glu.android.ck[/app]

[app]com.glu.android.zombsniper_noblood[/app]

[app]com.glu.android.zombsniper[/app]

[signoff1]

  • http://www.facebook.com/ivan.susanj.ri Ivan Sušanj

    Igra je predobra :) Pred 2 tjedna je izdan i nastavak (verzija 2) ali je nakon par levela nemoguće normalno igrat bez kupnje raznih itema koji baš i nisu jeftini… Mislim da ću se još zadržati na ovoj :D

    • SvijetAndroida1

      Tako je bilo i u prvoj verziji, kada sam ju igrao, a nažalost danas su većinom sve takve |RV