HTC One X dobiva nadogradnju na 4.2.2. i Sense 5 vrlo brzo

HTC-One-X-jelly-bean-update2

Svi znamo da je redovno nadograđivanje na najnoviji Android skoro najbitnija stvar kod samog uređaja, no do sada se činilo da HTC-u to nije igralo veliku ulogu. Međutim, zadnje informacije koje su procurile ovaj tjedan govore sasvim drugu priču i izgleda da je HTC promijenio svoju politiku. Popularni HTC One X koji je dobio nadogradnju na Android 4.1 Jelly Bean će izgleda ubrzo dobiti i najnoviju verziju tijekom lipnja.

Jedan od HTC insajdera je potvrdio informaciju  da će One X dobiti Android 4.2.2.  s novim Senseom 5.0 koji je viđen na HTC-u One i to već krajem lipnja ili početkom srpnja. Sudeći po informacijama koje ima Gotta Be Mobile, update je već skoro pa spreman.
Na predstavljanju HTC-a One najavili su da će modeli One X, One X+ i DNA dobiti nadogradnju na najnoviji Android i Sense 5, no konkretnih detalja do sada i nije bilo dovoljno. Iako se HTC potrudio da makar malo požuri s nadogradnjama, ipak to neće biti prije nego što Samsung Galaxy S4, koji već ima Android 4.2.2., dođe na tržište, a druga stvar je ako se i budu pridržavali rasporeda za nadogradnju, opet će biti kasno jer će Google već predstaviti noviju verziju Androida, Key Lime Pie koji će nositi brojčanu oznaku 5.0.

Ali da ne dramimo previše, ipak nam je drago da se HTC trgnuo i da brine o svojim korisnicima te da će tako nastaviti i u budućnosti s brzim nadogradnjama, a ne da se mora čekati skoro pa godinu dana.

 • maki

  Odlična vijest za nas koji posjedujemo tu zvijerku

 • bla bla

  Odlicna vest za korisnike zveri zvane Htc One X

 • snoopy209

  Jedva cekam :)) mob je jednostavno prelijem i super strojcina .. jos s senese 5 mislim da ce bit presebeno ;)

 • lol

  Meni stigao update :))