Beats audio za sve Android GB uređaje

original

Vjerojatno ste čuli za Beats Audio. Reklama kojom se diči tajvanski HTC, a prvi puta je predstavljena za HTC model Sensation XE. No što je zapravo taj čarobni Audio Beats? Kontadiktorno mnogim mišljenjim kako je “obični” Sensation lošiji od XE verzije jer noviji XE brat ima Beats Audio i nešto brži procesor, te mu je to razlog za skuplju cijenu na raznim oglasnicima, situacija zapravo i nije takva. XE model je zapravo obični Sensansation sa istim procesorom, no kod običnog Sensationa je radni takt spušten na 1.2GHz po jezgri, dok je kod XE verzije radni takt ostao tvornički, odnosno 1.4GHz. Također, i sami Beats audio nije ništa drugo već obični softwareski ekvilajzer. Plaćati nekoliko stotina kuna višu cijenu za praktički identičan telefon više i nema smisla.

Kako smo napisali, pošto je Beats samo software, nema nekih većih granica koje bi onemogućile prenošenje tog software-a na ostale HTC uređaje… ili čak i ostale Android uređaje generalno. Tako misli i ekipa sa XDA foruma koja je uspješno proizvela Beats Audio kompatibilan sa vjerojatno svim uređajima koje pokreće GingerBread verzija Androida, odnosno 2.3.x verzijia Android operativnog sustava.

Kako omogućiti Beats audio na svojem uređaju pogledajte u službenoj temi tvorca pod imenom RockoDev

Beats Audio for everyone – XDA Forum

 • Dex

  Kakav lopovluk :P

 • P.R.S.Q.

  Upravo sam flashao ovaj .zip pa zasad ne osjetim neku razliku ali možda je do mene… Vjerujem da ima neke razlike ali ja ju možda ne osjetim… ili jesam ali se ne sjećam kako je bilo prije…

  • Sasa

   Razliku nećeš osjetiti slušajući na zvučnik već na slušalice ( koje nisu baš najjeftinije neke, tj. da su barem iznad cca 50kn ).

 • Dex

  ja sam na ics… tako da nista od beatsa za sad xD.

 • Ivan

  Ja na mom Sensation koristim ROM od Sensation XE koji sadrži Beats Audio.
  Lijepo popravi zvuk.
  Doduše default CPU brzina na XE je 1.5 Ghz a ne 1.4 Ghz.

 • Dex

  Maknuli su thread sa xda :P

 • http://www.svijet-androida.com/ Antoni

  Update-ali smo članak s novim linkom pa možete pogledati.